dijous, 15 d’octubre del 2009

Introducció

A partir d’aquest bloc es pretén oferir uns recursos en el qual els tutors dels infants puguin accedir per tal que el seu aprenentatge s’ampliï. Aquí mostrarem els diferents blocs i pàgines webs en la què hi haurà activitats que puguin realitza els infants de manera lucrativa.

Us agrediríem que aportéssiu comentaris dinen si us ha agradat o no els jocs d’aprenentatge que us hem proposat . També podeu explicar les experiències amb altres blocs i si us interessa enllaçar-ho amb el nostra o bé penjar alguna pàgina que us interessi que altres persones hi puguin accedir.
L'importància dels jocs infantils:

El joc és una activitat pròpia de l'ésser humà. Ha demostrat ser una valuosa experiència l'aprenentatge.

El joc està infravalorat i es considera una pèrdua de temps, en canvi amb aquesta activitat afavoreix el desenvolupament de la personalitat de l'infant.

El joc és el llenguatge principal del nen, a partir d'això es comunicara amb el món, segons les seves experiències i necessitats particulars.

El joc enriqueix la imaginació i la creativitat de l'infant. A través del joc els nens s'enfronten amb el seu passat i el seu present i es preparen pel seu futur. El joc estimula els sentits del nens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada